Veilige Voeten:

Kinderen die hutten timmeren: klussen, samenwerken, buitenspelen… heerlijk! Alleen is het heel naar als kinderen in een spijker trappen. Dat gebeurt helaas regelmatig, vooral bij gebruik van oud hout en pallets. De verwonding door zo’n spijker kan zeer ernstig zijn… Bespaar jezelf deze ellende en ga voor VeiligeVoeten! De veiligheidszolen zijn al 10 jaar een succes en de reacties zijn 100% positief!

Gebruik onze veiligheidszooltjes om nare verwondingen te voorkomen!

Beschermende inlegzooltjes, gemaakt van zeer moeilijk doordringbaar materiaal vergelijkbaar met een kogelvrij vest. De veiligheidszooltjes zijn flexibel en buigen daarom goed mee bij alle bewegingen.

De zooltjes worden in maat 42 geleverd. Door ze op maat te knippen passen ze altijd goed in de eigen schoenen. Bestel de zooltjes nu voor €10,- per paar in de voorverkoop (losse verkoop €. 12,50 per paar). Voor velen hebben de zooltjes zich al bewezen, voorkomen is beter dan genezen!

Bij het aanmelden van uw kind kunt u het aantal Veilige Voetjes direct opgeven. De kosten worden dan direct bij het bedrag voor deelname toegevoegd. Kiest u voor deze optie, dan kunnen de zooltjes direct bij de start van het Huttendorp opgehaald worden.

Tijdens de informatie-avond voor dagdeelhulpen, of voorafgaand aan de start van het Huttendorp bij informatiebalie, is tevens de mogelijkheid om de zooltjes contant aan te schaffen. In dat geval krijgt u de zooltjes direct mee.

Meer weten? Bekijk de uitgebreide productinformatie of de algemene website van ‘Veilige Voeten’