Hieronder staan het DEFINITIEVE vrijwilligersrooster (erop klikken om te vergroten) voor alle dagdeelhulpouders, junior- en 18+ vrijwilligers voor de dag(en) of dagdelen die je bij het online aanmelden van jezelf of je kind(eren) hebt opgegeven aanwezig te zijn.

Het rooster bevat de begin- en eindtijden voor zowel het opbouwweekend, de Huttendorpweek, de avondprogramma's en de nachtwachtdiensten voor de momenten waarop er door ons en de kinderen op je aanwezigheid en hands-on hulp wordt gerekend. Zonder jouw aanwezigheid kan een activiteit zómaar niet doorgaan of moet er door de andere wél aanwezige vrijwilligers ineens iets worden bedacht om jouw afwezigheid 'op te lossen'. Daarom dus het dringende verzoek om ruim op tijd aanwezig te zijn en bij niet te voorziene afwezigheid zoals ziekte ons direct telefonisch (06 - 45 29 12 11) hierover te informeren daar wij na de dagopening en na de lunchpauze controleren of elke verwachtte dagdeelhulpouder daadwerkelijk aanwezig is. 

Van de dagdeelhulpen verwachten wij dat zij een half uur vóór begintijd van hun dienst aanwezig zijn (reeds verwerkt in het rooster). De Assistent-, Junior,- en 18+ vrijwilligers vragen wij een extra half uur (dus een extra half uur vóór de in het rooster vermelde tijden) aanwezig te zijn zodat iedereen rustig kan binnenkomen, bij de briefing de meest recente (veiligheids)informatie en actualiteiten kan ontvangen en alle geplande activiteiten op tijd kunnen beginnen.

Het rooster is voor offline gebruik ook naar je computer of mobiele device te downloaden als .pdf document, waarbij je middels 'zoomen' naar je eigen naam kunt zoeken. Een zoekfunctie op naam via de website is helaas niet beschikbaar, wellicht is er een ouder met kennis van Joomla! die ons kan vertellen hoe we dit wél mogelijk kunnen maken en het zoeken voor iedereen enorm zou vergemakkelijken...

Aanvullende informatie voor onze nachtwachters: Wij hebben wifi, Netflix, Videoland, fris, thee, koffie, nootjes, kacheltje enz maar wanneer je zelf iets meeneemt (boek, tablet, laptop, snacks) is dat natuurlijk ook helemaal prima. Vergeet vooral niet om een fleecevestje, dekentje of iets anders warms mee te nemen want het kán soms best een beetje fris zijn...

Let op: de begin- en eindtijden van de vrijwilligersdiensten kunnen voor elke dag anders zijn, check deze dus op het weekprogramma!