We streven er altijd naar om de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden zodat álle kinderen kunnen meedoen en we de kinderen toch iets geweldigs kunnen meegeven aan het einde van hun lange zomervakantie. De deelnamekosten voor een hele week sport-, spel- en speelplezier bedragen €. 25,- per kind. Er is vanwege veiligheids- en organisatorische redenen géén dagtarief mogelijk. Onafhankelijk van het aantal dagen waarop een deelnemer aanwezig is, blijven de deelnamekosten voor alle activiteiten €. 25,- per kind, maar kan er door een ouder geheel naar eigen inzicht in bijzondere situaties zelf worden bepaald of een deelnemer maar één, enkele of alle dagen aanwezig kan/wil zijn. Nadat je aanmelding door ons is verwerkt mailen we je een betaalverzoek met de QR-code of online betaallink, waarna je direct via iDeal kunt betalen. Zelf het totaalbedrag overmaken naar onze bankrekening is dus niet meer nodig waardoor ook het betalen supergemakkelijk en eenvoudig is geworden!

Kontante betaling van het inschrijfgeld en/of de Veilige Voeten vóórafgaand aan of tijdens de Huttendorpweek is helaas niet mogelijk. Elke deelnemersaanmelding is definitief en dienen de aanmeldkosten altijd en vóóraf voldaan te worden. M.u.v. de beschreven eventuele corona-restitutie is gehele of gedeeltelijke restitutie voorafgaand, tijdens of na afloop van Huttendorp Schollevaar vanwege reeds ver van te voren gedane uitgaven niet mogelijk.

De deelnamekosten voor Huttendorp Schollevaar zijn -ondanks dat de kosten voor aankoop en inhuur van materialen en diensten elk jaar wél zijn gestegen- jarenlang onveranderd gebleven. Alle tijdens de online aanmelding 'gekozen' kosten dienen uiterlijk 2 weken vóór opening van de Huttendorpweek (dus vóór 10 augustus 2021) middels het na aanmelding ontvangen betaalverzoek te zijn voldaan. Wanneer de kosten niet bijtijds zijn voldaan komt de voor uw kind(eren) gereserveerde deelnemersplaats te vervallen en wordt deze beschikbaar voor nieuwe aanmelding waardoor plaatsing van uw kind(eren) helaas niet meer gegarandeerd is...

Alvast hartelijk dank voor uw moeite en begrip!

 

Om aan te geven wat een dergelijk evenement daadwerkelijk kost hebben wij hieronder de begroting van 2019 afgerond weergegeven. Daarmee wordt het voor u inzichtelijk dat de inschrijfgelden, uw bijdrage (en die van sponsoren) en subsidies geheel ten goede komen aan dit jeugdevenement:

bestuurs-/vergaderkosten

minder dan  € 200

administratiekosten (bank, porto, postbus, telefoon, leges)

minder dan  € 500

communicatie

minder dan  € 300

drukkosten

minder dan  € 500

prijswinnaars, bedankjes vrijwilligers en sponsors, speeltuin

ongeveer € 1.000

veld-, sport- en spelmaterialen

ongeveer  € 6.000

water, elektra, geluidsvoorzieningen

ongeveer  € 6.000

afvalverwerking

ongeveer  € 3.000

crea- en verkleedmateriaal

minder dan  € 500

veiligheid (EHBO, inlegzooltjes, zonnebrand, polsbandjes, enz)

ongeveer € 3.500

div. boodschappen voor het avondprogramma

ongeveer € 800

DHZ-materialen

minder dan € 250

vervoer (huurbusje en brandstof)

minder dan € 250

 

U zult begrijpen dat €. 25- per deelnemer, met 125 kinderen, minder dan 1/5 deel van de begroting dekkend krijgt. Vandaar onze collecte- en statiegeld acties en een ENORM DANKJEWEL naar al onze sponsoren en vrijwilligers! Zonder hen kan dit feestje niet plaatsvinden.