De organisatie bestaat uit een speciaal opgerichte vrijwilligersstichting met 9 enthousiaste bestuursleden die samen met een aantal vaste kerngroepvrijwilligers (junior- en 18+) ieder jaar een fantastisch evenement voor zo'n 150 kinderen uit Capelle Schollevaar (en inmiddels wijde omgeving) organiseren in de laatste week van de basisschool-zomervakantie. Dit jaar is dit van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus, van 10.00 uur tot 16.00 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag tot 22.00 uur.

 

 

Rij boven van links naar rechts:
Erwin Mostert, voorzitter en evenementscoördinator
Hanna Cuperus, algemeen bestuurslid t.b.v. sport- en spelprogramma
Heleen Heinsboek, penningmeester
Martijn Otto, algemeen bestuurslid tbv weekrooster vrijwilligers
Rene Brand, algemeen bestuurslid, tbv coordinatie opbouw
René Versteeg, algemeen bestuurslid tbv sponsorcontacten

Rij onder van links naar rechts:
Denzell de Vries, algemeen bestuurslid en assistent coordinator
Mark Velthoen, secretaris
Steve Silva Moreira, algemeen bestuurslid tbv creaprogramma

Gedurende de Huttendorpweek wordt het grote grasveld tegenover BSO Drakenstein en achter basisschool De Contrabas aan de Klarinet 1 te Capelle aan den IJssel omgebouwd tot volwaardig evenemententerrein waarop door de deelnemende kinderen 10 hutten van oude houten pallets en ander afvalhout worden gebouwd binnen een jaarlijks wisselend thema. Daarnaast worden er allerlei competatieve sport- en spelactiviteiten georganiseerd, zijn er avondprogramma's met een kinder- en tienerdisco, filmavond, speurtocht en overnachting tussen de zelfgebouwde hutten op het veld. Net als elk jaar is er ook nu op of vlakbij het Huttendorpterrein weer een 'Special Event'!

Dit kinderevenement kan uiteraard alleen maar blijven voorbestaan wanneer wij hulp krijgen van nóg meer vrijwilligers. Niet alleen in de week van, maar ook in de weken vooraf en na afloop. Want: niet alleen de 125 basisschoolkids genieten in de laatste week van de zomervakantie, ook bieden wij een tiental leerlingen van voortgezet onderwijsscholen Emmaus en GSR de mogelijkheid gedurende deze week hun Maatschappelijke stage bij ons te vervullen. Veel (ex)MaSsers komen nog jaren terug na hun stageperiode vanwege gezelligheid & sfeer, het werken met kinderen en een groter groeiende schare vrienden! En, we zijn tegelijkertijd een dagopvang en nuttige dagbesteding voor al deze kinderen.

Zelf halen wij veel energie en voldoening uit dit 'werk'. Heb je zelf interesse om ons hierin te steunen, of heb je ideeën en/of suggesties? Dan horen wij graag van je om ons team uit te breiden en de toekomst van dit geweldige kinderevenement veilig te stellen.

Postbus 5219, 2900 EE, Capelle aan den IJssel

06 – 45 29 12 11 (voornamelijk bereikbaar kort voor en tijdens het Huttendorp)

KvK Rotterdam: 57713219      IBAN: NL54 ABNA 0504 1619 38

www.HuttendorpSchollevaar.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.