Beste ouders, vrijwilligers, (oud)deelnemers en andere geïnteresseerden van Huttendorp Schollevaar,

Iedereen weet dat het organiseren van leuke feestjes veel geld kost, en dat geldt natuurlijk ook voor een geweldig kinderevenement zoals het Huttendorp Schollevaar. Om het bedrag voor alle activiteiten voor de deelnemers nog wat verder te verhogen, mogen we dit jaar op twee momenten collecteren in de wijk Schollevaar.  Vorig jaar is er door de bewoners gul gegeven toen ze hoorden dat de gehele collecteopbrengst aan de vele bouw,- sport- en spelactiviteiten voor de deelnemende kinderen van Huttendorp Schollevaar wordt besteed.

Omdat wij denken dat het beste resultaat wordt bereikt wanneer iets vóór en dóór inwoners wordt gedaan willen we dit jaar als proef graag samen met groepjes deelnemende kinderen op pad gaan om te collecteren. Voor het eerst deze maand al, in de week van 23 t/m 28 april en voor de tweede keer tijdens de zomervakantie, in de week van 9 t/m 14 juli. Uiteraard worden de groepjes met kinderen voor hun eigen veiligheid altijd begeleid door ouders, junior- en 18+ vrijwilligers of Huttendorp-bestuursleden.

Het hoeft uiteraard niet altijd in een groepje want je kunt natuurlijk ook gezellig samen met een bekende vriend(in), je broer(tje), zus(je), zoon of dochter lopen. Je zult merken dat wanneer een kind de collectebus draagt dat deze véél sneller en gemakkelijker wordt gevuld.
Heb je weinig tijd? Geen enkel probleem, collecteer alleen in/rond de straat waarin je zelf woont. Bekend feit is dat bekenden en je naaste buren niet snel zullen weigeren om iets te doneren voor zo’n goed doel als het onze 😉.

Wie is er bereid om op één of meerdere avonden/dagen te collecteren en/of een groepje kinderen te begeleiden? In het weekend overdag bij de roltrap in winkelcentrum de Scholver of bij de Action aan de Prado leverde vorig jaar veel donaties op. Of misschien op Koningsdag even tussen de kraampjes door over ‘ons’ Huttendorpveld lopen? Of dan juist tijdens de kleedjesmarkt in winkelcentrum de Scholver? We hebben de beschikking over 10 collectebussen dus kunnen er per dag 10 collectanten of groepjes collecteren. De ideale tijd om bij  woningen langs te gaan is tussen ongeveer 17.00 en 20.30 uur, maar op elk ander moment dat het jou uitkomt is natuurlijk ook goed.

We zijn nadrukkelijk op zoek naar iedereen die voorgaande jaren als deelnemend kind, juniorvrijwilliger of dagdeelvrijwilliger hebben meegedaan óf dit jaar ook weer willen meedoen. Kun je maar één dag of avond, prima. Kun je op meerdere momenten, helemáál top. Ben of ken jij iemand die ons wil helpen met collecteren, meld je dan snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zit je in één van de WhatsApp-groepen, dan kun je je daar ook aanmelden en meteen afspreken wanneer en met wie je wilt lopen.

Namens alle kinderen, vrijwilligers, organisatie en bestuursleden van Huttendorp Schollevaar alvast hartelijk bedankt voor je hulp!


Met vriendelijke groeten,

Bestuur en kerngroep Huttendorp Schollevaar