Veilige Voeten

Wij leveren ook dit jaar weer 'veilige voeten'. De voeten van uw kind beschermd tegen spijkers voor €. 10,- per paar


Kinderen die hutten timmeren: klussen, samenwerken, buitenspelen, heerlijk!… Alleen is het heel naar als kinderen in een spijker trappen en dat gebeurt helaas regelmatig, vooral bij gebruik van oud hout en pallets. De verwonding door zo’n spijker kan zeer ernstig zijn… Bespaar jezelf deze ellende en ga voor VeiligeVoeten! De veiligheidszolen zijn al negen jaar een succes en de reacties zijn 100% positief!

Gebruik onze veiligheidszooltjes om nare verwondingen te voorkomen!: beschermende inlegzooltjes, gemaakt van zeer moeilijk doordringbaar materiaal vergelijkbaar met een kogelvrij vest. De veiligheidszooltjes zijn flexibel en buigen daarom goed mee bij alle bewegingen. De zooltjes worden in maat 42 geleverd en door ze op maat te knippen passen ze altijd goed in de eigen schoenen. Bestel de zooltjes nu voor € 10,- per paar. Voor velen hebben de zooltjes zich al bewezen, voorkomen is beter dan genezen!

Bij bestelling kunt u het bedrag overmaken, tegelijk met het bedrag voor deelname, dan kunt u of uw kind de zooltjes bij de start van het Huttendorp direct ophalen. U kunt na bestelling het bedrag van de zooltjes ook op maandagochtend, voor de start van het Huttendorp contant bij de infobalie afgeven, in dat geval krijgt u de zooltjes direct mee.

Meer weten? Bekijk de uitgebreide productinformatie of de algemene website van 'Veilige Voeten'