Het DEFINITIEVE vrijwilligersrooster (laatste update 14-08-2022 17.30 uur)

Aan het samenstellen van het dagdelers- en vrijwilligersrooster is bijzonder veel tijd en aandacht besteed waarbij alle per e-mail, WhatsApp, SMS, telefonisch en in-persoon doorgegeven wijzigingen zoveel mogelijk zijn doorgevoerd. Dít rooster is écht de definitieve versie en is het alsnog doorgeven en doorvoeren van wijzigingen niet meer mogelijk waardoor we iedereen verwachten op de vermeldde dagdelen en voor de toegewezen taken. 

Het rooster is alleen hier 'live' via onze website te bekijken en niet te downloaden of e-mailen zodat er geen misverstanden ontstaan vanwege verschillen in versies. Om zeker te weten dat je altijd de meest up-to-date informatie op je scherm ziet, adviseren wij je dringend om deze pagina bij ieder bezoek even te 'verversen'. Op een computer druk je hiervoor op 'F5' en op een smartphone of tablet veeg je helemaal naar beneden totdat je het 'ververs-icoontje' bovenaan de pagina ziet, en laat je weer los. Een zoekfunctie op naam is helaas niet beschikbaar. Voor betere leesbaarheid bij het zoeken naar je naam: klik op de afbeelding of zoom in op je telefoon/tablet of open het rooster op je computer. 

Het rooster bevat de begin- en eindtijden voor de momenten waarop er door ons en de kinderen op je aanwezigheid en hands-on hulp wordt gerekend. 
Van de dagdeelhulpen verwachten wij dat zij een half uur vóór begintijd van hun dienst aanwezig zijn (dit is reeds verwerkt in het rooster). Van de Assistent- en Juniorvrijwilligers vragen wij een extra half uur (dus een half uur vóór de in het rooster vermelde tijden) aanwezig te zijn zodat iedereen rustig kan binnenkomen, bij de briefing de meest recente (veiligheids)informatie en actualiteiten kan ontvangen en alle geplande activiteiten op tijd kunnen beginnen. Houd er rekening meet dat de begin- en eindtijden van de vrijwilligersdiensten en ook het weekprogramma voor de kinderen elke dag anders kunnen zijn, check dus altijd even het weekprogramma.

Zonder jouw aanwezigheid kan een activiteit zómaar niet doorgaan of moet er door de andere wél aanwezige vrijwilligers ineens iets worden bedacht om jouw afwezigheid 'op te lossen'. Daarom dus het dringende verzoek om op tijd aanwezig te zijn en bij niet te voorziene afwezigheid zoals ziekte ons direct telefonisch (06 - 45 29 12 11) te informeren daar wij na elke dagopening en na de lunchpauze controleren of elke verwachtte dagdeelhulp daadwerkelijk aanwezig is. Wanneer dit niet het geval is moeten we hen gaan bellen en ook dát kost ons tijd die we beter aan de kinderen op het veld kunnen besteden...

Aanvullende informatie voor onze nachtwachters: Wij hebben wifi, Netflix, Videoland, fris, thee, koffie, nootjes, kacheltje enz maar wanneer je zelf iets meeneemt (boek, tablet, laptop, snacks) is dat natuurlijk ook helemaal prima. Vergeet vooral niet om een fleecevestje, dekentje of iets anders warms mee te nemen want het kán soms best een beetje fris zijn...


Om het rooster beter te kunnen lezen en te zoomen, klik erop om het als .pdf te openen!