Voor hen die Huttendorp Schollevaar al kennen is het waarschijnlijk niets nieuws en kan onderstaand aanmeldformulier direct worden ingevuld. Voor alle ‘nieuwelingen’ en diegenen die alle informatie (nog eens opnieuw) willen lezen, leggen we hier uitgebreid uit uit hoe kunt meehelpen bij het organiseren van een fantastische kinder- en jeugdevenementweek voor basisschoolleerlingen uit veelal de wijk Schollevaar maar inmiddels ook al van ver daarbuiten:

We zijn op zoek naar onderstaande enthousiaste vrijwilligers:
- Assistentvrijwilligers (Voortgezet Onderwijs brugklas, leeftijd ca. 12-13 jaar);
- Juniorvrijwilligers en Stagevrijwilligers (Voortgezet Onderwijs klas 2 t/m 6, leeftijd ca. 13 t/m 17 jaar of MBO/HBO);
- Studenten (MBO, HBO of UNI, leeftijd ca. 16 t/m 21 jaar);
- 18+ Seniorvrijwilligers (leeftijd 18+ tot 100+ jaar).

Om alle gegevens goed te kunnen verwerken vragen we je onderstaand formulier geheel in te vullen. Vragen met een sterretje (*moeten VERPLICHT worden ingevuld, anders kun je het formulier niet verzenden. Let erop dat je na volledig invullen en succesvol verzenden de bevestigingspagina ziet en je ook de e-mailbevestiging ontvangt. Zie je de bevestigingspagina niet of ontvang je de e-mailbevestiging niet binnen enkele minuten, dan is je aanmelding niet verzonden (misschien per ongeluk toch nog iets vergeten in te vullen?). Na controleren en/of corrigeren van alle ingevulde gegevens klik je onderaan het formulier opnieuw op 'AANMELDEN' waarna het formulier waarschijnlijk wél verzonden kan worden. Lukt het dan nog steeds niet, stuur ons dan een e-mail met de datum en tijdstip, zodat we de oorzaak kunnen achterhalen óf probeer het aanmeldformulier enige tijd later nogmaals in te vullen en opnieuw te verzenden.

Persoonlijke informatie
Bereikbaarheid
Aanmelding als vrijwilliger

Geef hieronder ALS ALLEREERSTE aan als wat voor vrijwilliger je wilt aanmelden en vul PAS DAARNA de rest van het formulier volledig in. Wanneer je het in een andere volgorde doet, kan de verwerking ervan soms misgaan.

Beschikbaarheid nachtwachtdiensten

Aangemeld als Assistent-, Junior- of Stagevrijwilliger? Net als voorgaande jaren organiseren we voor alle Assistent-, Junior- of Stagevrijwilligers een intake- en informatieavond. Voor alle nieuwe vrijwilligers om elkaar te leren kennen en uit te leggen wat het precies inhoudt om als vrijwilliger mee te helpen. Met diegenen die al eerder vrijwilliger zijn geweest, worden het weekprogramma en de veiligheidszaken als herinnering kort doorgesproken.

Alle aangemelde Assistent-, Junior- of Stagevrijwilligers ontvangen binnenkort per e-mail en/of Whatsapp een uitnodiging voor een intake- en informatieavond waarbij we verwachten dat je aanwezigruim op tijd bent en bij voorkeur ook alvast het toestemmingsformulier voor de overnachting op het veld uitgeprint en door je ouder(s) ondertekend bij je hebt.

Verder vinden we het belangrijk te vermelden dat we niet zitten te wachten op 'grote kinderen die nog een jaartje extra komen huttenbouwen' en waarvoor we als organisatie en mede-vrijwilligers de zorg voor hen als bijkomende taak hebben. Uitzondering hierop zijn de Assistentvrijwilligers. Zij kunnen ter inspiratie en hulp aan de deelnemers juist worden ingezet als 'opperhutbouwer'. Ook van hen verwachten we enige mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid!

Akkoord voor aanmelding als Assistentvrijwilliger, Juniorvrijwilliger, Stagevrijwilliger of 18+ Seniorvrijwilliger

De invuller verklaart dat hij/zij deze online vrijwilligersaanmelding volledig en geheel naar waarheid heeft ingevuld. Bewust foutief ingevulde gegevens maken deze aanmelding ongeldig en leidt tot annulering ervan, zonder recht op restitutie van eventueel meebestelde Veilige Voeten.

Er kan GEEN voorkeur voor specifieke taken worden opgegeven, alle taken zijn even belangrijk voor de kinderen en moeten allemaal worden uitgevoerd. Een mogelijkheid en goede oplossing kan zijn taken onderling te ruilen. Wanneer er onderling van taak geruild wordt, moet dit wel worden doorgegeven bij de organisatiebalie.

Alle dagdeelhulpen en vrijwilligers worden zodanig ingeroosterd dat ieders beschikbaarheid zoveel mogelijk wordt gerespecteerd, maar het kán helaas soms gebeuren dat iemand per ongeluk 'verkeerd' wordt ingeroosterd. In dat geval verzoeken wij om direct telefonisch of per email contact met ons op te nemen, zodat we de fout meteen kunnen herstellen en het weekrooster kan worden aangepast.

Wanneer Huttendorp Schollevaar tóch niet mag doorgaan vanwege het door de overheid of gemeente onverhoopt herinvoeren van beperkende COVID-maatregelen, kunnen zaken anders verlopen dan nu voorzien en kan het weekprogramma geheel of gedeeltelijk worden aangepast c.q. geannuleerd.

Wijzigingen kunnen alleen per email (info@HuttendorpSchollevaar.nl) worden doorgegeven.

Op alle verstrekte gegevens m.b.t. deze aanmelding is onze AVG-Privacyverklaring van toepassing.

Wil je zien wie er zich al als deelnemer of vrijwilliger heeft aangemeld, check dan het Wie-Doen-Er-Allemaal-Mee overzicht!